Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlinjer


Jag byter tidlinjer
rätt som det är
försvinner saker

Jag kommer utifrån
går in
energin har ändrats

Jag vet om mina parallella liv
Hur jag skiftar och hoppar
än hit än dit

Vet du om dina?

När du blir medveten
förändras livet
till en rad strömförande

händelser

Kopplade till varandra
oberoende av varandra
För dig flyter det ihop

till en samtid

Allt sker samtidigt
Fast du kan inte se
mer än precis där

du är nu















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-03-06 09:07



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Samtidighet är komplex.
Tidsperspektivet i din text
mycket intressant.
2024-03-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP