Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammankoppling



Lyckas uppnå
livets tillbakahållna
enervi -

Energi med iver
fastän jag befinner mig
mittemellan dimensioner

Kärleken som jag ser den
villkorslös och stor
saknar förälskelsen

Bli förälskad som förut
längta till det där
har upphört, tagit slut

Finner hellre tomheten
ogripbarheten
i att älska alla träd

Alla berg och dalar
sjöar och hav
droppar, var och en

Lika mycket kärlek
till alla
en oändlig ström

En sammankoppling
ett varande

Utan slut








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-10 08:38



Bookmark and Share


  Förgätmejej
Så fint sagt!
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP