Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet tar en annan väg



Tänk hur saker kan vända
Plötsligt inträffar något oväntat
Livet tar en väg man inte kunde se

När vi möts igen
så är det två uppgraderade
personer

Glada att ses igen
spontana reaktioner
vi talar och talar ut

Allt det som tidigare skett
är glömt

Vi bygger en relation
på nya grunder











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-21 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP