Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(in memoriam till en sjöman som med öppet hjärta slöt sig kring mitt, i den tid jag behövde det som mest)


hissa sista segel


Att möta sista havets våg
lämna jordens hamn
Sjöman så med delad håg
äntrar Faders famn

Lämna nära, kära
följa hoppets fyr
Lita, resa, tro vill bära
i frid så roder styr
denna sjömans äventyr

Intill Dagen åter gryr





Fri vers av Regular
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-26 01:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
2011-11-26

  Vici
Mycket, mycket
fint.
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular