Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens rop

Nattens rop

Människor i detta nu
kämpar för sin existens

Vill bli sedda
inte styrda

Vi finns
vi vill
leva
ha berättigande
betyda något för någon

Kunna andas
frihetens sötma
bortom förtrycket

Vi vill
våga tro
på en morgondag




Fri vers av AA VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-26 01:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
mm :)
2011-11-28

  ULJO
Kloka tankar du levererar.
2011-11-26

    lory
så sant...
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP