Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath
dagen före advent 2011




November morgon igen

 

drömmen

närheten
avståndet i mig

frosten som saknas
vinden blåser hårt

himlen klarblå

inte en fågel

kyrkans svarta glasfasad
på ena sidan av vägen

välkommen till köpcentret
på andra sidan av vägen

texten inramad i ett rött hjärta
täcker hela väggen

en enda ledig parkeringsplats

solen bakom kyrkfönstren
bländar pianisten

flygeln flyttas

kören i otakt med dirigenten

tonerna faller sakta på plats

en morgon

före advent

 

© Eva Langrath 2011




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-26 15:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Ronny Berk
2011-11-26

  Ronny Berk
vardagen och drömmen väl beskriven inom den texten; tonsäker och välspelad, den poesin
2011-11-26

  LenaJohansson VIP
bra
2011-11-26

    ej medlem längre
Bilder ur livet....du skriver rätt in i hjärtat.
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP