Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (adventsmys)...

 

ljusstake och julstjärna

ögonglittrets stjärnor ler

väcker vacker lust

 

väcker vacker lust

blank pannhöjd och djupa veck

nyputsat fönster

 

nyputsat fönster

speglar skepparkrans dubbelt

julljus i granen

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-27 01:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint.. som en mysig film..
2011-11-27

    Birgersdotter VIP
Fin
2011-11-27

  ULJO
Vi går mot ljusare tider, vilket du så finte belyser
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra