Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Tystnad
lugnet har lägrat
allt är stilla
även tankarna
har kommit till ro

Glitter
och ljus i fönstren
vittnar
om att en annan tid
står för dörren

Trevlig samvaro
gläds åt dina vänner
tänk på din nästa

Bjud in
till ljusen
och värmen




Fri vers av AA VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-27 02:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar tystnad..
2011-11-28

    Birgersdotter VIP
Vacker med viktigt budskap
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP