Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM

Vem

och

Vad

är en poet

 

Är de någon

som vet ?




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-27 18:01



Bookmark and Share


    Max Poisé
Tycker nog att frågan kan ställas i all oändlighet, för bortom så finner alltid någon svaret inom.

Ja Larz du är poet.
fast mer åt dagispoetiska hållet.
Fast det är ju bara en åsikt.
2011-11-27

  Mr Lindemann VIP
Poet är någon som kan beröra med ord, göra att den som läser blir gripen tagen och skakad
2011-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Varför måste frågan överhuvudtaget ställas? Ämnet förefaller uttjatat.
2011-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag är poet.
2011-11-27

    Max Poisé
Frågan kan nog vändas åt flera håll!
2011-11-27

    ej medlem längre
En som ser tillvaron ur ett särskilt perspektiv, och också kan uttrycka det.

Just nu, t.ex. har jag en ek som ligger över halva huset. Det gäller att se skönheten(!) i situationen
2011-11-27

  Seglaren
Det betyder en SOM skriver poesi.
Men då har vi den svårare frågan: Vad är poesi????
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP