Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POET

Ännu

kastar jag ej

min yxa i sjön

 Väntar

att något

ska komma på pränt

Därför

skriver jag

lite hur som helst

 Någon

kanske blir frälst

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-27 18:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin dikt! Tjosan....
2011-11-27

    T.R.
det är bra, fortsätt skriva !
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP