Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrosfrön

Ibland ville jag
blåsa bort
alla
maskrosfrön.
För att eliminera
frestelsen
och förgöra
hoppet.
Men av någon anledning
växer de jävlarna ut
nästa år igen.




Fri vers av Ann. O. T. Herriddle
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-27 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle