Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte



under hatten

ögonplir

tandlöst skratt

din hand formar tecknet för

hel




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-27 20:13



Bookmark and Share


  Börje Larsson
skön text.....
2011-11-28

  Per Blomqvist
Tänker vård av hjärta
2011-11-27

  Minkki VIP
har glömt...
2011-11-27

    papillon
Du radar upp texter som man bara vill älska - jag skall ge mig tid att gneta genom dem ordentligt för de är värda mycken eftertanke
2011-11-27

    Anneli A
Vilken härlig text!!
2011-11-27

    Birgersdotter VIP
härligt med ögonplir
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP