Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betraktelse över vad en bro gör med en ös djupaste identitet


Ett gruvligt brott


Bland alla människans brott
är kanske det värsta
att slå en bro till en ö

Att slå en bro till en ö
är kanske det värsta
för ön finns inte kvar

För ön finns inte kvar
dess sanna jag är upplöst
tills havet slukar alla broar






Fri vers av R.M.Z.
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-01-16 16:41



Bookmark and Share


  JMR
jag gillar broar...... ;-)
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

R.M.Z.
R.M.Z.