Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBEVEKLIG

Ville så gärna

behålla stunden

Livet

var obevekligt

Tog den

med sej




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-28 20:11



Bookmark and Share


    Max Poisé
Självklar text. Som ger oss tanken att inse!
Bravo!
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP