Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig inte

men jag hatar dig inte heller,
vilket borde innebära att du
inte längre betyder ett dyft.

Man kan också tolka det som att
jag inte är en småaktig
och långsint person.
Eller också betyder det
just ingenting.

Värst vad det blåser, förresten!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-28 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP