Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser


bara bär hjärtat mitt
denna palett av sorg
blandad med färgen kärlek
och låt dagarna komma
med spektakel och vemod




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-29 10:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
sirligt uttryck
2011-11-29

  Börje Larsson
vacker vardagspoesi....
2011-11-29

  Minkki VIP
vackrare tror jag inte någon kan uttrycka det, AgnesP
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP