Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under inga ljuspunkter


Månen där

se mig här

tag mitt skri

tysta jorden

ge mig stjärnorna

trösta mig

vagga mig

till sömns

i trygga lådorna




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-15 19:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättebra, verkligen. //F.
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson