Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens eld

Det finns en eld som brinner
kärlekens eld
en eld som bränner upp
egoism
vinningslusten
eliten som styr världen
med sin gud, Mammon!

Till slut är det kärleken
som ska vinna
över massorna
att gemensamt utplåna
allt och alla som förstör.
Kärlekens eld
som brinner världen över.

Det var så som Gud
en gång skapade oss!
Det var så Jesus
en gång visade oss kärleken.
Vem du än tror på
vilken religion du än har,
låt kärlekens vinna!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-02 11:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tycker mycket om denna dikten!
2011-12-28

  anits VIP
Mycket vackert berörande
och tänkvärt skrivet
2011-12-02

    lory
viken stortanke o storhet i dina orden..altruistiskt o kärkeksfylld syn på omgivningen..

vi behöver den i nutid ,som en regelbok och för all framtid..BRAVO!
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP