Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta mig tillbaka


han är smärtsamt vacker
och det hela blir så vackert smärtsamt
känslan när han ser på dig
(skär och helar
skär djupare och helar lite till
lämnar djupa ärr överallt
snälla sluta inte)

är värd hjärtevärken efteråt
det blir som ett heroin
det är värt abstinensen


när det börjar
igen,
spelet
spelet du inte kan sluta
spela
spelet du inte vill sluta spela
till priset av ditt hjärta
till priset av
ingenting
dont hate the player hate the game
du är alldeles för svag för att säga nej




Prosa av morotiarslet
Läst 231 gånger
Publicerad 2011-12-02 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morotiarslet
morotiarslet