Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindarna vänder

jag kysser dig och placerar min hand på ditt hjärta
smälter dina barriärer
dina läppar smakar som hallonglass
och min kropp passar perfekt i din famn

det känns som en bra början på en bra månad
mitt hjärta sjunger vacker opera och slår dubbelslag när jag ser dig
släpp mig inte
inte än




Fri vers (Modernistisk dikt) av morotiarslet
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-04 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morotiarslet
morotiarslet