Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är ångest smulor på din rena tröja

också vände han fulkinden till, blickade åt norr
- Mot nya, järva mål! skrek det ur hans ögon

han blickade bort från dig
hade redan gått vidare
ensam, once again
du behöver bara blunda ett kort ögonblick
sen är allt det magiska borta


du är dum i huvudet
patetisk
och meningslös
jag har hört att det finns en fin sjö två km söder om ditt hus
lagom djup för att få det att se ut som en olycka om du tar med en vodkaflaska



du kan få låna min cykel om du vill




Fri vers av morotiarslet
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-02 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morotiarslet
morotiarslet