Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplett

din smilegrop precis till vänster om dina läppar
är det finaste som finns
din mörka, mullrande, åskväder röst gör mig tryggast i världen
dina läppar smakar sensommarsol
och du luktar som en solnedgång


du har suddat ut mörkret inom mig och planterat en ros i min själ
jag känner hur den växer och knakar för varje dag som går
vindarna har vänt

det hade du väl inte väntat dig, Benny!
nä, se på fan Gerd, än är inte den sista dåren född!




Fri vers (Fri form) av morotiarslet
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-18 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morotiarslet
morotiarslet