Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var försent redan innan det började

allt var redan dödsdömt från början

jag vet inte längre vad som är hemma och vad som är borta
jag vet inte vem jag är
tittar upp mot himlen och ser att allting är blodrött
undrar om han också ser
stjärnorna var bara en illusion om bättre tider

det finns inget som lyser längre




Fri vers av morotiarslet
Läst 226 gånger
Publicerad 2012-02-26 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morotiarslet
morotiarslet