Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rikedom kan vara så mycket mer...


Se livet med ljus blick

Rikedom behöver inte handla om pengar och ägodelar utan om rikedomen att kunna se på livet med ljus blick, att se glädjen när den kommer på besök kanske till ditt kök mitt i allt julstök. Rikedomen att uppskatta humor och ett gott skratt, kanske när din katt gör ett spratt. Rikedomen att ha fantasi ger livet magi och något som du kan ge regi, inte bara bli en del i. Rikedomen att kunna drömma dig bort, ibland bara till ett lustslott men vad gör de när du kan se.

Att ha mycket pengar och ägodelar är inte fel, bara man blir en del av verkligheten, se hela verksamheten, inte bara i en bubbla, då är det så lätt att snubbla och göra fel men med ljus blick och att se glädje och ha fantasi tillika med lite drömmar däruti i så blir rikedomen så mycket mera värd.




Fri vers av wildah
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-02 22:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) absolut :)
2012-01-10

    AA VIP
Bra tankar. Rikedom är så mycket mer än pengar. Att få ha hälsan, vara frisk och att ha vänner är rikedom.
2011-12-05

    ej medlem längre
en härlig text och du har så rätt för att kunna se och uppskatta det lilla i det vi möter är berikande...
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah