Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

friskhetssinne

 

 

kristallvingefjäril

 

lyfter sand

 

glasblåsaren

tar emot järn

rör

 

blåser

snurrar

lyssnar

 

kristallvingefjäril

kupar

vinghänder

 

oasens vattensmycke

tar emot

 

han lyfter ett glas

in i molnbädd

 

 

tag ett av dina vackraste glas

ställ dig i morgonregnen

 

lyft glaset

 

glaset kan ej fyllas

om det redan är

 

fyllt med dina föreställningar

om hur dagen skall vara

 

samma

eländesdag

vilken den var igår

 

töm glaset

 

nu

kan du se

 

rena

vackra

droppar

 

glittra ned i glaset

 

in

 

lyft glaset till dina läppar

drick dess friskhet

 

 

till

 

ditt

friskhetssinne




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser