Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

papiermachemasken

 

 

det fanns vägar

 

hon aldrig

vandrade

 

korpen

slöt sina vingar

om

 

vägen

 

hon lämnade ej

frågor

spår

 

siade in i

den tynande

papier mache maskens

ådring

 

slöt ögonen i hand

 

 

kastade dem

ögonen

 

i milans bädd

av

 

mossa

 

stjärnbårder

 

fägnade hennes hud




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-04 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser