Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vallmobädden

 

 

lade mig

 

i den sista vallmobädden

 

 

frosten strödde

diamanter i min ögonsömn

 

 

jag släppte bladen

 

 

i drömmen

slöt du mig i din famn

 

 

det var nog

är nog

 

i den stunden

 

jag flög

flyger in i bjällran

 

bjällran

 

 

vilken lever i nattens blick

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 159 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-04 21:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vacker titel till fina ord.
2011-12-05

  kerstin skriver VIP
mycket vackert att läsa i kvällningen.
2011-12-04

  Ulf D VIP
Orangeröda syner framför Du som en godnattsaga för alla som går i Morphei ängder.
2011-12-04

    ej medlem längre
Levandegudomlig.
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser