Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Dagen började med mörker
och slutade med mörker
där emellan syntes strimmor
av ljus
blå himmel

En vinter som håller igen
riktningen är oviss




Fri vers av AA VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-03 01:07



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
strimmor av ljus mellan mörker..tycker om texten
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP