Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig.


Hanna för Fan! [Snälla bli lycklig igen]


Hanna för fan ta tag i ditt liv
Jag orkar inte se dig falla sönder igen

Kräv vård
Kräv hjälp
Kräv någon slags värdighet

Jävla ångest som äter dig
Så som den förr åt mig

Men jag bröt mig loss

Du kan komma på fötter igen

Hanna för fan ta tag i ditt liv
Du orkar inte att falla sönder igen




Fri vers av Fjärilsflickan
Läst 460 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-03 10:58



Bookmark and Share


  Ronny Berk
saknad vän
2012-01-04

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Hur många gånger har man inte sagt sånt....
En verklighetsdikt med förebråelse. Gillas mycket...
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Fjärilsflickan