Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbokspoesi: 2



viskning med enkelbiljett
hjärta sjunger ensam duett
dansar en dans
för två

vägg klädd i osynlig skrift
där otålig fingertopp varit på vift
när svart natt känts alldeles för blå


tanke bekämpar tanke som förolämpar tanke som dämpar
smärta som gömts i ekande bröst
"det kommer när det kommer"
är en klen tröst







och hjärtat fortsätter att sjunga
och dansar sin dans
för två





Fri vers av dagbokspoesi
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-03 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi