Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i sinnelag

 

 

jag läser molnen helt utan sinne

 

min vilja är ej förstå

förestå

förställning

 

före ställning

 

fatta

med mina hjärtvingar

om

stiga

i

 

upphöra

 

jag läser molnen

 

helt utan sinne

 

klätt av mig känslan av

läser jag molnen

med sinnelag i händer




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-04 21:18



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Vackert, att se helheten i känslan.
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser