Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

planteradeords följd

 

 

mödrar

av alla mödrar

vilka ord planterade ni

tisteltörnen

eller var det rosenblad

 

mödrar

av alla mödrar

se edra döttrar skörda var

 

med ögon

släckta

 

vandra edra döttrar

döttrar

döttrar

 

sökandes elden

 

eldfågelsbladen

vilka kysser tisteltörnen

 

se

 

mariatistel breda ut

blåblommande mantel

ur sitt röda bröst

 

se törnens taggar vika ut

 

blad

 

i varje fingergärning

slår törnrosor

doftande

ut

 

hör

törnfågels toner

bära

 

fädrar

av alla fäder

vilka ord

planterade ni

 

skenande hästar eller

 

var det enhörningen skimrande

 

fädrar

av alla fäder

se edra söner skörda var

 

med ögon

släckta

 

 

vandra edra söner

söner

söner

 

sökandes elden

 

 

eldfågelsbladen

vilka kysser skenande hästen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-04 22:01



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Härliga mystiska skimrande texter
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser