Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bergsfloden

 

 

bergsfloden är av

 

 

stenar

av grus

 

 

grus lindar sig runt ekens

 

vida

stam

 

höljer rötter

 

under bergsdröms

vishet

 

 

och bladen är

 

händer av mjuka strömmar

 

vågor

möts

 

 

ekollon bär hattar med

 

strå

med skaft

 

 

lyfter hatten

bugar

 

 

inför

 

 

månfjäril

 

 

 

ekollon

 

 

skimrar rosa

i det inres

vita




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-04 22:07



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vacker..
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser