Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

björnvisas råd

 

 

purpurmolnen

omfamnar

 

 

 

grånadens

osedda

 

 

lyfter

fågel blå

 

in

 

i

 

kondorens vingar

 

 

 

han

följer floden

 

 

floden i skogens ådror

 

bugar

inför hjortens

skygga

öga

 

 

var mig sann

 

 

lugn möter hans öga

 

han lyfter pilbåge

lägger pilen an

 

till

 

 

strängen

ljuder

tyst

 

i det

hon

 

 

avlägger

huden

 

i

 

hans händer

 

 

björnvisa håller råd

vid lägerelden

 

 

knäpper upp

skalbaggars harnesk

 

ser skalbaggar flyga

in i ökensanden

 

lyfter dess mantel för att se

 

 

 

vattensmycke röras till liv

 

av

 

moderns

hjärta

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-04 22:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
i skyn ser den ner och vakar....
2011-12-07

    ej medlem längre
Vilka bilder du plockar fram i oss.
2011-12-05

  Ninananonia VIP
:) vackert...
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser