Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (Åkarp)...

 

En otrogen man ifrån Åkarp

lät frun tro han gav bollen en spark

för trovärdig regi

han på åkern breví

gned fotbollsskor mot leriger mark.

 

(c) tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-04 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra