känner vemod när natten är här

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner vemod när natten är här




jag tycker om att pyssla

 

 

jag tycker om att pynta

och göra fint här hemma

 

när jag får göra det så

mår jag bra glömmer

det som gör ont

 

nu har jag stjärnor och

ljusstakar i mina fönster

 

att sedan gå omkring

njuta av det jag gjort

känns så skönt för mig

själv

 

att slippa höra gnäll om

att så ska det inte vara det

där får du ta bort släng det

 

tacksam att den tiden är förbi

men jag lärde mycket om hur

olika vi människor är

 

hur mycket falskhet det kan

finnas hos någon som varit

så ödmjuk och snäll

 

när jag i kväll satt i soffan

med min stickning såg mig

om i rummet

 

så kände jag det här är jag

så här vill jag ha det så här

vill jag leva känna att den

tro jag har bär mig

 

 

anits 3 december 2011

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-04 00:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
Styrka kommer ur texten, jag läser och ler med diktarjaget över allt det fina.
2011-12-05

  Eva Helene VIP
Hemtrevnad och förnöjsamhet. Fint!
2011-12-04

    Birgersdotter VIP
Så fin text..bra du känner vad du vill
2011-12-04

  Bibbi VIP
"hur mycket falskhet det kan

finnas hos någon som varit

så ödmjuk och snäll"

Så exakt beskrivet.
2011-12-04

    ej medlem längre
Här har vi också pyntat å lånat böcker om julen...Julen är en härlig tid å så fridsam....
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP