Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder

Minnesbilder
virvlar förbi
i natten

Varje bild
innehåller fragment
från tid som varit

Sammanfogat
utgör de mitt liv

Där varje bild har en betydelse
och minner
om känslor och stämningar
likväl om beslut som påverkat
riktningen

Bilderna snurrar runt
likt ett kalejdoskop
och lyser olika starkt
beroende på känslan i nuet




Fri vers av AA VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-04 01:15



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du fångar känslan...
2011-12-04

  Ninananonia VIP
Kalejdoskop kan vara så vackra även om man blir lite snurrig efter en stund.. :)
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP