Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kopierad målning: EK.

efter en diskussion i mailen om att

mannen sällan hyllas med en dikt...




Hyllning till mannen...


Den kom med vinden
den kärlek du gav
armarna dina
starka runt om mig

Den kom med vinden
kyssen som grep och
visade vägen
till kärlekens mål

De kom med vinden
lekarna som gav
underbara barn
till ålderdoms dar

Den kom med vinden
kärleken du bar
och lämnades kvar
till livets sista stund

 

(c) tk.




Bunden vers av thyra
Läst 299 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-04 13:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ja, du har rätt, den är fin och inte bara en hyllning till mannen i sig utan även bejakande livet självt. Inte illa alls. Att den dessutom inte rimmar är ganska skönt, det gör den extra vilsam att läsa. Jag vill ge den trenne rosor av di röda. Att målningen är fin behöver väl knappast tilläggas.
2011-12-12

    ej medlem längre
stort!
2011-12-04

    ADI Nehlin
fin hyllning
2011-12-04

    ej medlem längre
En underbar dikt Thyra, sådana behöver det vara fler av!
2011-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Äntligen!
2011-12-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
T ack för detta
A tt Du berätta
C arl liten som stor
K lart för oss är
* en vän av bästa
* sort, utan honom
* hur skulle det för
* världen som för
* oss då gått...
* Och nå´t smått
* skulle vi det fått...
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra