Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte varit med min underbara vän/syster/eldsjäl på jättelänge, och ja saknar henne mer ock mer för varje dag


without you

Syster, min vackra eldsjäl
Dina kramar och lugnande ord fattas mig
Våra kvällar, våra underbara filmkvällar
vart är dom?
En allt för lång period har förflutit,
vart då?
Can\'t you se, I\'m helpless without you.

Jag saknar dig Evelina




Övriga genrer av ajrika
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-01-17 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ajrika
ajrika