Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar min flickvän för mycket ibland helt enkelt.


Man vill

man ger henne
namn efter en sagofigur
ringer mitt i natten
och sparar alla meddelanden
på telefonsvararen
bara för att inte behöva sakna hennes röst
döper om stjärnhimlen efter henne
lär sig att drömma med ord
blir en hjärtcell extra
och tänker ofta
om hon saknar och längtar
lika mycket som en själv
man vill vara hennes händer i mörkret
när hon känner sig ensam
vanliga symptom är andetagslängtan
stjärnkramar, långa sms
att avsluta samtal med
massa kärlek och du har mitt hjärta
och handledskramper




Fri vers av ajrika
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-09-01 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ajrika
ajrika