Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget är vackert. Egentligen.

\"du är hösthimeln\"
det du sa var vackert
men jag börjar förstå
att inget varar för evigt
Iallafall inte vi två.




Fri vers av ajrika
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-05 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ajrika
ajrika