Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papperssvalor

Glöm alla frågor som jag målade på himlen inatt
jag drömde din hand immun mot sår
Och jag gör så ont
med handen på
mitt hjärta, snälla, säg att det känns
kall juni och jag tröttnar vackert
ger dig tid att gå
så vi aldrig ses igen
mina känslor har blivit
ett tomt timglas i dig och
jag vågar inte läsa vad
du skrivit på dina lungor just nu
det är så svårt att se
papperssvalorna blöda
och ändå vara vid liv




Fri vers av ajrika
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-09-21 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ajrika
ajrika