Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bit ur lalehs låt \"kom Tilda\". välldigt bra.


Kom Tilda

Dom är fina
Vi är fula

Dom är glada
Vi är sura

Dom är nöjda
vi vill mera

Och jag önskar att vi var flera




Fri vers av ajrika
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-09-11 20:08



Bookmark and Share


  kärleksbarn
älskar laleh...hon rockar fett...:D
2005-09-11
  > Nästa text
< Föregående

ajrika
ajrika