eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Kampen den fortsätter

 

 

 

 

i morgon är det dags igen

till vårdcentralen ta prover

övertyga läkaren om den

remiss jag tjatat om så länge

den vill jag inte bara ha den

ska jag ha

 

för ringa själv tro att det går

att få komma till en specialist

det gick inte så bra för en

remiss det måste läkaren på

min vårdcentral skicka

 

jag ska ta upp kampen känner

mig taggad nu gäller det blir

det inte som jag vill då blir det

en insändare i tidningen det är

ingen bra reklam för vårdcentralen

som vi har och som sägs vara

en av dom bästa

 

så i morgon knyter jag nävarna

ger mig inte förrän jag blir tagen

på allvar och lyssnad på

 

jag har gråtit många tårar vill

bara få må så bra som det går

jag vet att det finns hjälp om

rätt läkare en reumatolog som

vet mer om det som fattas mig

 

nu hoppas jag få sova gott i natt

så att jag har kraft och styrka att

stå på mig vill att något händer

snart som gör att det känns bättre

att gå upp på morgonen möta en

ny dag med glädje

 

 

anits 5 december 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-06 00:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Blir upprörd över att någon i vårt land ska behöva kämpa för det som vår rätt - rätt vård och bästa slags vård!

Hoppas det gick som du ville!
2011-12-10

    Maria Malm
Hoppas det gick bra!
2011-12-07

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna så viktiga text!
2011-12-07

  Minkki VIP
hoppas det gick bra!!
2011-12-07

  Lars Hedlin
Sänder dig energi!
2011-12-07

  aol
lycka till vännen,
2011-12-06

  Anya VIP
Hoppas det går bra!
2011-12-06

  Sofhia Wirström
kämpa min vän och stå på dig. kram
2011-12-06

  Eva Helene VIP
Din doktor har ingen rätt att neka dig den där remissen! Må orken stå dig bi att kämpa!
2011-12-06

    ej medlem längre
La lutte continue! Hoppas du får hjälp. Lycka till
2011-12-06

  Larz Gustafsson VIP
Sakarja 4:6
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP