Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen som gått

Dagen som gått
var en stor dag
det senaste årets
slit med orden
har gett resultat
jag blev klar med min Master
en mödosam ordresa
har nått sitt mål

En stundtals
slitsam resa
med skrivkramp

I dessa stunder
blev poeter.se
en tillflykt
en ventil
en möjlighet
att använda
orden tll annat

Sakta lösgjordes
krampen
och det blev möjligt
att slutföra arbetet

Och nu står jag här....

Tack alla Ni där ute
för de givande avbrotten




Fri vers av AA VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-06 00:15



Bookmark and Share


    lory
bra skrivet
2011-12-08

  Ninananonia VIP
Grattis! Härligt att höra...tack för dina tankar och ord...
2011-12-08

  Peter Stjerngrim VIP
Grattis!!!
2011-12-08

  Linda CH VIP
Ett stort grattis till din examen! Och tack för dina fina ord.
2011-12-06

  Maj-Lis VIP
Tack även till dej
2011-12-06

  Filosofen2
Tack själv.
2011-12-06

    Birgersdotter VIP
bra..tack själv
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP