Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du knullar min själ med dina spel

Du knullar mina tankar
Med nävar som bara vet hur man bankar
Du tränger in i mina heligaste minnen
Du manipulerar alla mina sinnen
Du tvingar dig in i mitt hjärta
Och du orsakar bara smärta
Du spottar ut allt ditt hat
Genom ditt genomskinliga prat
Din smak av ilska finns fortfarande på min tunga
Dina perversa andetag fyller fortfarande min lunga
Manipulation är din enda kärlek
Men du låtsas som att det var vi som svek
Du spelar ut dina små spel
I hopp om att bli hel
Sen lägger du skulden på oss
Även fast du vet att det bara är du som älskar att slåss
Det är inte kvinnorna som förstör
Men mina ord spelar ingen roll för de är inga du hör




Fri vers av MillaAurora
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-06 03:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
agitativ välsvarvad skapelse
2011-12-06

  PPQ
jag gillar den här det är bara så....
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

MillaAurora