Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för er som är nyfikna, och för er som bara måste veta sanningen...


stilla din nyfikenhet

jag vill alltid veta
jag ber om att få dela hemligheten
jag kan hålla den inom mig

nu vet jag
men jag vill inte längre
varför bad jag?




Övriga genrer av Fairy
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-01-17 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy