Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträck ut din hand

Jag famlar runt i mörker
Ser ingen utväg
Allt hopp har försvunnit
Ingen som står bredvid mig
Jag pallar det inte
Måste ha någon för att överleva
Vill inte att det ska bli så här egentligen
Men det finns ingen där som kan hjälpa mig
Om bara någon kunde sätta sig bredvid mig, sträcka ut sin hand och fråga:
\"Vill du ha hjälp?\"
Jag skulle ta dennes hand, och tacksamt svara ja.




Fri vers av Fairy
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-10 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy