Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför är du så het?
Varför blir jag knäsvag av din blick?
Varför gillar dig, trots att jag inte ens vet vem du är?




Fri vers av Fairy
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-11-15 18:34



Bookmark and Share


  Söder
Precis vad jag upplever just nu. Visst är det märkligt?
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Fairy