Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska jag göra?

Orkar inte vara präktig
Jag vill fetsa
Testa gränser
Se vad jag klarar av
Men jag vågar inte
Jag är feg, jag vet
Vad ska jag göra?




Fri vers av Fairy
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-10-03 15:46



Bookmark and Share


    Camillaa
Denna text passar mig just nu
jag lovar digatt jag också har de tankarna:S
bra skrivet
/ C *
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Fairy